Fejsbučit’ il’ ne Fejsbučit’?

Ako ostavim Fejsbuk stranicu “upaljenu” – najvjerovatnije je neću više posjećivati. Svi će postovi da dolaze sa ove stranice na kojoj nema komentara jer k'o velim: ako se slažemo u nečemu, šta onda ima da podilazimo jedni drugima?! A ako se ne slažemo, nećemo se vala nikad’ ni složit’, što opet znači da džaba komentarišemo.

Enivejse, ostaje mi samo jedna dilema: da li da na toj Fejsbuk stranici (koju više neću posjećivati niti iščitavati) ostavim otvorene sve komentare, bez moderiranja,  te da time sve one uljudne ljude koji bi nešto interesantno, pametno, šaljivo htjeli da pročitaju u namjeri da se malo oraspolože, izložim najgorim ljudskim opačinama sa dna kace i tako im ugrozim ionako labavo raspoloženje dopuštajući da i njih otjeraju sa moje stranice, da i njima raznorazni kojekakvi (kojima ne oskudjevamo ni u “najotmjenijim” krugovima) zgade moju stranicu… ILI… Ili da svedem komentare na minimum, na nulu, tako da komentara nema.

S tim da, ako ostavim komentare, oni kojima isti smetaju uvijek mogu da se prijave na ovom WordPress blogu (niksicblog.wordpress.com) da dobijaju moje postove pravo na privatnu email adresu.